Familiars n’hi ha de tots colors

Familiars n’hi ha de tots colors.

Tots som un color. Al llarg d’aquest projecte pretenc transmetre a través de fotografies les emocions i els vincles que estableixo amb cada un dels membres de la meva família. El tret distintiu de cada personatge serà doncs el color predominant que omplirà l’espai fotogràfic i crearà l’ambient que m’ajuda a representar la meva relació amb el fotografiat.

Parientes los hay de todos los colores.

Todos somos un color. A lo largo de este proyecto pretendo transmitir a través de fotografías las emociones y los vínculos que establezco con cada uno de los miembros de mi familia. El rasgo distintivo de cada personaje sera pues el color predominante que llenará el espacio fotográfico y creará el ambiente que me ayuda a representar mi relación con el fotografiado.

Relatives come in all colours.

We all are colours. Along this project I pretend to transmit with pictures the emotions and the bonds I have with every one of my relatives. The hallmark of every character will be the predominant colour that fills the photographic space. This colour will create the environment that will help me to represent my relationship with who is in front of the camera. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s